Sve je pod kontrolom - Dobro došli u svet tehnike !
Početna » Lepota i zdravlje » Sve je pod kontrolom

Sve je pod kontrolom

08.10.2020

Merenje krvnog pritiska za mnoge predstavlja obavezan svakodnevni ritual i zato je važno da imate dobar merač krvnog pritiska.

Svako od nas ima malu kućnu apoteku neophodnih lekova. Ono što je potrebno da posedujete je i aparat za merenje pritiska.

Merač vam je potreban kako biste svoj pritisak držali pod kontrolom. Dobar aparat za merenje pritiska je neophodan ljudima kod kojih postoji sumnja ili je već utvrđena dijagnoza hipertenzije, povišenog krvnog pritiska, kao i kod starijih od 40 godina.

Pritisak možete sami da izmerite i za to ne treba da idete kod lekara, ali možete reagovati ukoliko su vrednosti povećane ili snižene. Digitalni aparati su jednostavni i praktični za korišćenje. Prilikom merenja pritiska važno je da ste potpuno smireni kao i da pravilno sedite i držite ruku. Ruka se ispruži u visini srca i tako prisloni na sto, dok sedite na stolici. Ruku ne treba skroz spustiti i ne savijati je, jer će vrednosti biti pogrešne.

Preventiva je najbolji lek i zato vam je potreban aparat za merenje pritiska. Tehnomedia prodavnicama možete kupiti kvalitetne, pouzdane aparate  koje uvek možete poneti sa sobom.

Ako vam je potreban aparat za merenje krvnog pritisaka, veoma je važno da je precizan i dugotrajan. Posetite nas, jer imamo ODLIČAN IZBOR. Ne kažu za Tehnomedia centar bez razloga da su prave “tata mate za kućne aparate”.

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram